čtvrtek 7. února 2013

Kdo je to Bashar alias Darryl Anka

Darryl Anka začal svoji kariéru v Hollywoodu jako tvůrce vizuálních a speciálních efektů, kromě mnoha dalších pracoval na filmech jako Star Trek, Já Robot, Piráti z Karibiku, Smrtonosná Past 4 a Iron Man. Kromě toho je však jedním z nejznámějších a nejuznávanějších channelerů (médií) a poskytuje komunikaci s entitou známou jako Bashar (oficiální web http://bashar.org/).



Následující úvod je překladem jeho vlastního vyprávění, jak to všechno začalo.


Jeho zapojení se v ne-úplně běžných oblastech reality začalo téměř před čtyřiceti lety, kdy s několika přáteli během dvou příležitostí za plného denního světla spatřil UFO, poprvé ze vzdálenosti asi 50m, podruhé dokonce 20m. V obou případech se jednalo o stejnou „loď“ ve tvaru rovnostranného trojúhelníku o hraně asi 10m. Tyto zkušenosti u něj pochopitelně nastartovaly velký zájem o UFO a postupně související duchovní a metafyzické oblasti.
Po zhruba deseti letech od těchto zážitků se setkal s blíže nespecifikovaným médiem a protože mu informace přicházející od této entity přišly velice zajímavé, navštěvoval jeho semináře po následujících 6 měsíců. Posléze ona entita nabídla zájemcům kurz channelingu, ačkoliv neměl Darryl Anka v úmyslu stát se channelerem, rozhodl se kurzu zúčastnit čistě pro rozšíření znalostí. Po několika týdnech navštěvování kurzu, který sestával zejména z řízených meditací a mentálních technik, zažil během jedné z meditací cosi, co popisuje jako náhlé nahrání kvanta informací do jeho mysli.

Během této události si vzpomněl na dohodu, kterou uzavřel před svým fyzickým životem. Tato dohoda se týkala poskytování komunikace s entitou, která se mu představila jako Bashar a byla mu položena otázka, zda má stále zájem to uskutečnit. Protože si nebyl jist, jestli se nejedná jen o jakousi halucinaci nebo pomatení smyslů, nechal si chvíli na rozmyšlenou. Po nějaké době si ale uvědomil, že nehledě na to, jestli přijímané informace skutečně pocházejí od jiné bytosti nebo z nějaké části jeho vlastního vědomí, evidentně mají schopnost pomáhat lidem uskutečnit pozitivní změny v jejich životech, rozhodl se tedy v dohodě pokračovat.

To bylo před téměř třiceti lety, setkání nejprve probíhala v malých skupinkách, ale postupně se zájem obrovským způsobem rozšířil a do dnešního dne už byly uspořádány stovky, ne-li tisíce seminářů s Basharem.

Bashar - Svou realitu měníme miliardkrát za sekundu (české titulky)



 Bashar - První kontakt aneb proč jsme ještě nepřistáli (české titulky)



Kdo je tedy Bashar?

Sám sebe popisuje jako člena civilizace Sassani, která existuje v časovém rámci, který chápeme jako budoucnost, zhruba 300-700 let dopředu.
Jeho rasa je hybridem lidí a rasy kterou nazýváme „šedí“, jsou vysocí asi 1,5 metru, vlasy se vyskytují pouze u žen, jejich oči jsou větší a kompletně černé. Asi je vám už jasné jak ke vzniku této hybridní rasy došlo, nicméně detaily jsou dostupné v mnoha zdrojích na internetu, případně přímo ve videích s Basharem.
Informace, které předává se pochopitelně týkají mimozemských civilizací, mnohem více se však zabývá tématy jako vědomí, struktura a funkce mysli, vliv vědomí na realitu a další a další metafyzické a duchovní oblasti, všechny ale popisuje naprosto srozumitelně a včetně všemožných mechanických detailů takovým způsobem, aby bylo co nejsnadnější je uplatnit prakticky. Kapitolou samou pro sebe jsou pak otázky a odpovědi, které jsou součástí téměř všech seminářů. Kdokoliv může položit libovolnou otázku, která je mu bez zaváhání naprosto vyčerpávajícím způsobem zodpovězena.

Mohu jen doporučit shlédnout několik videí, případně pokud neumíte anglicky, bude určitě několik překladů zveřejněno přímo zde.

Obrázek si pochopitelně musíte udělat sami, ale jak Bashar sám říká: „Nevěřte ničemu co říkám, jen proto, že jsem to řekl.“



Zdroj: http://transformace.org/
Videa: youtube.com
 

Facebook

Počet zobrazení Duhový svět