středa 13. února 2013

Fenomén Teal Scott

Kdo je vlastně Teal Scott? 
 
Fenomén českého "duchovního" internetu posledních týdnů. České překlady videí s Teal Scott se v poslední době množí jako komáři v Podyjí. Bohužel nemám momentálně čas, abych přeložil nějaký její životopis sám a tak využívám práce kolegů a přináším pár drobných informací o této elfce, neboť tuším, že se na Probuzení ještě určitě objeví. LF.
Kdo je Teal Scott
Teal se narodila v roce 1984 v Santa Fe (Nové Mexiko). Již během prvních let jejího života bylo jasné, že na Zemi přišla s aktivovanými mimosmyslovými schopnostmi jako: jasnovidění, jasnocítění, jasnoslyšení. Uměla manipulovat s elektromagnetickými poli a dokázala komunikovat s myšlenkovými formami. Narozdíl od jiných dětí, se u ní s věkem tyto schopnosti neztrácely. Její rodiče se živili jako průvodci v divočině (Wilderness Rangers). Získali práci v národním parku Wasatch-Cache v Utahu. V té době si bohužel vůbec neuvědomovali, do jak nábožensky vypjatého prostředí se přestěhovali. 
Zvěst o schopnostech malé Teal se velice rychle rozšířila a její rodiče upadli v nemilost v rámci místní komunity. Někteří se jich dokonce báli. Teal byla kvůli svým schopnostem zavlečena do místní náboženské sekty. Rodiče neměli o ničem ani ponětí. Stalo se to díky rodinnému známému, ve kterého měli bezmeznou důvěru. V této sektě byla Teal 13 let rituálně mučena a mentálně programována. Když jí bylo 19 let, podařilo se jí utéci. Od té doby působí jako duchovní "katalyzátor". Pomáhá druhým lidem rozvzpomenout si na energeticky propojenou JEDNOTU našeho vesmíru. Najít blaženost i ve zdánlivě naprosto extrémních podmínkách.
Autor:Teal Scott
na jejím FB jich má prý mnohem víc
Poznámka ohledně zmiňované sekty v Utahu:
Jednalo se o fundamentalistickou mormonskou sektu BLOOD COVENANT (Pakt krve). Základním bodem jejich víry je představa vykoupení sebe sama skrze krev. Věří, že jejich úkolem je zbavit Zemi zla.
Ve svých rituálech využívali děti. Součastí těchto rituálů byla nutnost prolít krev - podobně jako to ve fundamentalisticky katolickém prostředí provádějí flagelanti (sebemrskači).
Teal se stala "duchovním katalyzátorem" a učí lidi, jak najít blaženost i v těch nejextrémnějších podmínkách. V raném dětství Teal o sobě tvrdila, že byla na zem seslána s jistým záměrem. 
Jako malé dítě začala psát neznámým jazykem. Teal studovala Qigong energetické léčení v Číně.
Na četných příležitostech Teal provedla to, co někteří považují za zázračné uzdravení.
Navzdory svým schopnostem, Teal je pevně přesvědčená, že tyto schopnosti jsou vlastní všem
lidem ,kteří cvičí se svým vědomím. 
Pracovala taky v modelingu.Maluje krásné obrazy, dělá různé spony, náhrdelníky a náušnice se spirituálními motivy.Napsala knihu "The Sculptor in the Sky" a píše další. Nepije alkohol a je vegan.
Má v plánu změnu vězeňského systému, školství, různé sociální systémy. Každou sobotu 
pořádá videochaty kde odpovídá na otázky.
Jak zjistit, co vlastně chcete 1

Facebook

Počet zobrazení Duhový svět