úterý 13. listopadu 2012

VYBERTE SI SVOJU ÚROVEŇ VEDOMIA


Všetko na Zemi má určitú energetickú frekvenciu, ktorá sa spája s tým, čo sa k nej hodí. (taký je zákon príťažlivosti). Energia prúdi tým smerom, ktorý je pre ňu najjednoduchší, kde jej kladú najmenší odpor, ale nie je schopná si vybrať to, čo sa k nej hodí, jednoducho plynie smerom k tomu, čo ju priťahuje. Vaše vedomie vytvára pole príťažlivosti, ktoré k vám priťahuje energiu a umožňuje zodpovedajúcim energetickým frekvenciám, aby sa k vám pripojili. Nemožno vytvoriť spojenie s nesúzvučnou alebo opačnou frekvenciou.
Energia strachu priťahuje strach, energia lásky priťahuje lásku a všetky energie obsiahnuté vo vnútri týchto dvoch polarít priťahujú energie podobné. Energie s tými najnižšími frekvenciami sa zdajú byť najsilnejšie, pretože strach je u ľudí v 3. dimenzii prirodzeným stavom a prevládajúci energiou. Zodpovedajú vášmu povedomiu o vašej nedokonalosti, bezcennosti a strachu z odmietnutia, ktoré nevedome premietate do sveta, čím tieto frekvencie k sebe priťahujete.
Poznanie seba samého ako aspektu božstva, svoje sily a hodnoty, priťahuje vyššie frekvencie, ktoré sa potom vo vašej realite manifestujú a naberajú tvar. Hoci si môžete priať radosť, pokoj a hojnosť, o ktorých vaše srdce vie, že sú pre vás možné, ak vám chýba na vedomej úrovni uvedomenie si týchto energií a zámer táto spojenie vytvoriť, budete priťahovať energie, ktoré zodpovedajú tým najnižším energetickým frekvenciám, ktorým dovoľujete, aby boli súčasťou vášho vedomia.

Keď si zvolíte svoju úroveň vedomia, nastaví to zámer ohľadom vašej energetickej frekvencie. Existuje mnoho energií, z ktorých je možné vyberať, a všetky pre vás predstavujú možné spojenia a vyjadrenie. Vesmír je energetickou hostinou a možno si vybrať a vyjadriť absolútne čokoľvek, práve preto by ste mali venovať pozornosť tomu, akú úroveň vedomia si zvolíte.Energia nemá svoj názor, neposudzuje, iba sa predkladá ako možnosť spojenia a čaká, kedy si vyberiete.
Uvedomujte si seba samého ako božskú bytosť a spojíte sa s tými najvyššími energetickými frekvenciami, ktoré umožnia vášmu božstvu, aby sa prejavilo. Vedome odmietnite strach a nebude pre vás ako možnosť existovať. Dovoľte svojmu vedomiu, aby si zvolilo radosť, pokoj a hojnosť vo všetkom, po čom vaše srdce túži a taká bude realita, ktorú pre seba stvoríte.

autor textu – J. HOFFMAN


Facebook

Počet zobrazení Duhový svět