čtvrtek 8. listopadu 2012

Obří křišťálová pyramida objevena v Bermudském trojúhelníku



Nyní američtí a francouzští výzkumníci učinili monumentální objev: našli částečně průsvitnou křišťálovou pyramidu vystupující ze dna Karibiku - její původ, stáří a účel jsou naprosté neznámé.












Křišťálová pyramida je pro mne zajímavá hned ze dvou důvodů. Jednak, když jsme byli jednou požádáni při meditaci, abychom se dostali ke svému nejvyššímu učiteli, ke svému velkému překvapení jsem stanul přesně před takovou pyramidou. Měl jsem pocit, že je tu nějaká obří knihovna, avšak jakéhosi organického charakteru. Na seznámení jsem tenkrát neměl moc času, takže se mi dovnitř proniknout nepodařilo, přesto jsem přesvědčen, že jsme neustále v jakémsi propojení a ten čas přijde... Zajímavé je, že podobné křišťálové pyramidky, v malém vydání, které byly ale v podstatě skoro na každém rohu, jsem objevil při jedné z regresních vzpomínek na Atlantidu.

Bermudský trojúhelník: záhadný, nepozemský, někdy smrtící. Po desítky let se nebojácní výzkumníci nořili do labyrintu záhad ukrytých hluboko v tomto nejzáhadnějším místě na Zemi.
Někteří spekulují, že bizarní časové anomálie, mizení a podivné fenomény lze vysvětlit přírodními silami. Další trvají na tom, že pozůstatky vyspělé neznámé kultury po sobě zanechali fantastické technologie… skvělé energetické stroje, které doslova pokřivují prostoročas a otvírají portály do jiných realit.
Nyní američtí a francouzští výzkumníci učinili monumentální objev: našli částečně průsvitnou křišťálovou pyramidu vystupující ze dna Karibiku - její původ, stáří a účel jsou naprosté neznámé.
Obrovská struktura, možná ještě větší než velká Cheopsova pyramida v Egyptě, a původně identifikovaná lékařem v 60. letech, byla nezávisle potvrzena potápěčskými týmy z Francie a USA.
Tento objev ohromil vědce na celém světě. Přispěchají to prozkoumat? Ne, pravděpodobněji to budou svědomitě ignorovat. Pod nátlakem se k tomu oficiálně postaví skepticky - obzvláště ve světle potenciálních dopadů.
Pyramida by měla potvrdit některá tvrzení inženýrů, že pyramidy byly původně vytvořeny jako masivní energetické zdroje, což podporuje tvrzení, že starodávná Atlantida existovala, nebo by dokonce mohla poskytnout odpovědi na záhadné děje, které byly v oblasti Atlantiku, které se říká Bermudský trojúhelník, zaznamenávány od 19. století.
Podle historie byla pyramida náhodně objevena v r. 1968 naturopatickým lékařem Ray Brownem z Mesa v Arizoně.
Brown byl v Karibiku na dovolené a potápěl se s přáteli u Baham, v oblasti známé jako Jazyk oceánu. Oblasti dostalo tento název proto, že část mořského dna tvaru jazyka směřuje od ostrova, než se prudce propadne do mnohem větších hloubek.
Při oznamování svého objevu doktor vysvětlil, že se oddělil od svých potápějících se přátel pod vodou. Když se pokoušel se k nim opět přidat, narazil na masivní strukturu vystupující z mořského dna: černý mohutný objekt, jehož siluetu viděl na pozadí světlejší sluncem ozářené vody. Objekt měl tvar pyramidy.
Protože měl málo vzduchu, nestrávil zkoumáním pyramidy příliš času, ale našel podivnou křišťálovou kouli.
Způsobuje křišťálová pyramida fenomén trojúhelníku?
Někteří výzkumníci trojúhelníku teoretizovali roky, že na dně moře existuje podivný energetický zdroj, v oblasti, kde oceán ovlivňuje letadla a lodě.
Pár výzkumníků tvrdí, že pokud legendární Atlantida skutečně existovala, pozůstatky jejího mytického energeticko-vortexového stroje mohou být na dně moře stále nedotčené. Takový stroj, tvrdí, by měl pravděpodobně tvar pyramidy, a jde o původní historický vzor, který následné kultury na celém světě kopírovaly.
Záhadné pyramidy rozeseté po celém světě
Pyramidové struktury byly objeveny v celé severní, střední a jižní Americe; ve východní Evropě; v ledové tundře Sibiře; v severní a centrální Číně; a zřejmě i v Antarktidě. Pyramidu na jižním pólu nelze potvrdit, protože je hluboko, pod více než mílí ledu, a její obrázky jsou kontroverzní.
Před lety byly objeveny na ostrově Malden uprostřed Pacifiku záhadné ruiny - pozůstatky neznámé kultury. Tyto ruiny byly také prohlášeny za pozůstatky starodávné pyramidy.

Facebook

Počet zobrazení Duhový svět