úterý 16. října 2012

VÝZVA K AKCI - ZMĚNA OPERAČNÍHO SYSTÉMU LIDSKÉHO KOLEKTIVNÍHO VĚDOMÍ


VÝZVA K AKCI - ZMĚNA OPERAČNÍHO SYSTÉMU LIDSKÉHO KOLEKTIVNÍHO VĚDOMÍ



Inelia Benz pro http://www.ascension101.com/

V této chvíli jsem ve Španělsku, kde se zůčastním dvou akcí. Jedna z nich je v Barceloně, 13.října 2012 a druhá v Madridu 20.října.


Informace, kterou zde budu sdílet je, že nyní nastal čas, kdy máme způsobilost, sílu a schopnosti ke změně operačního systému (OS) lidského vědomí, na verzi nového paradigmatu.



Nosičem OS je lidský verbální jazyk a naše DNA.


Zdroj, Gaia a Planetární rada potřebuje dobrovolníky, kteří se stanou vodiči pro vstup nového OS do kolektivního vědomí lidstva. Potřebujeme dobrovolníky, kteří mluví všemi možnými moderními jazyky planety - španělsky, anglicky, německy, italsky, čínsky, japonsky, korejsky, portugalsky…. zkrátka VAŠÍM MATEŘSKÝM JAZYKEM. Jestliže čtete tento článek, znamená to že jste osobně vyzváni, aby jste se podíleli na tomto downloadu (stahování informací).


Je to kriticky důležité. Tento informační článek je potřeba přeložit do každého jazyka planety. Pošlete prosím překlad do vašeho mateřského jazyka na info @ ascension101.com, a my přidáme odkaz na něj k tomuto článku na http://www.ascension101.com/, takže pak bude možné poslat odkaz na tento článek všem známým, kteří vaším jazykem mluví.


Zde jsou instrukce :


Přidejte se -



V sobotu 13.10.2012 v 16.00 španělského času - budu sdílet tuto informaci v Barceloně.


V sobotu 20.10.2012 v 10.00 španělského času - budu sdílet tuto informaci v Madridu.


Nebo další sobotu POTÉ co si přečtete tento článek.


Pokud nevíte co znamená nový OS, zeptejte se nejdříve vašeho Vyššího Já, aby vám toto ukázalo.


Prosím všechny, pokud vám to vaše časové pásmo a rozvrh dovolí, počas jednoho (nebo všech) z výše zmíněných termínů, jděte na veřejné místo, kde je normální pro člověka se posadit (jako kavárna, park, pláž) nebo se shromážděte s lidmi, které znáte ve vašich domovech, nebo veřejných místech. Posaďte se V TICHOSTI, se záměrem STÁT SE VODIČEM ZDROJE, KE STAŽENÍ OPERAČNÍHO SYSTÉMU NOVÉHO PARADIGMATU do jazyka lidského kolektivního vědomí (vašeho mateřského jazyka a DNA) skrze čas/prostor.


Pokud vám časové pásmo nebo rozvrh nedovoluje se přidat ve výše zmíněných časech, poté toto proveďte co nejdříve můžete po přečtení tohoto informačního článku.


Já se k vám přidám po dobu jedné hodiny každou sobotu ode dneška až do konce roku 2012.


Sdílejte toto, rozešlete, kopírujte na váš blog, Facebook, mluvte o tom v místním rádiu, televizi, mezi známými a přáteli a všude kde vás jen napadne. Dejte všem vědět co děláte a vyzvěte je aby se přidali k vašemu záměru.



POJĎME DO TOHO!

Inelia Benz




originál v Aj - http://www.ascension101.com/en/home/ascension-blog/67-october-2012/277-call-to-action-change-of-human-collective-operating-sytem.html

převzato od http://heilyscafe.blogspot.cz/2012/10/vyzva-k-akci-zmena-operacniho-systemu.html

Archiv blogu

Facebook

Počet zobrazení Duhový svět