středa 17. října 2012

Pilot o chemtrails: běžná kondenzační stopa do minuty zmizí


Kondenzační stopy za letadly vídáme již od II. světové války. Ale aerosolové stopy, které vidíme dnes, se rozplývají celý den. Nefouká-li vítr.

Stopy za letadly, které na obloze dlouho zůstávají, jsou podobné mrakům. Chcete-li vytvořit mrak, potřebujete splnit dvě podmínky. Vlhkost vzduchu musí být vyšší než 70%. A musí být přítomny velmi malé pevné částice, na kterých vlhkost může zkondenzovat. Běžně prach a saze o velikosti mikronů. Tyto podmínky zpravidla najdeme do výšky 12ti kilometrů. Mrak má tedy aerosolový základ. Oproti tomu kondenzační stopa vzniká v čistém, suchém a studeném vzduchu, zmrznutím vodních par z výfukových plynů. Oba jevy tak vznikají za zcela jiných podmínek a na základě jiných fyzikálních zákonů.

Velký počet letadel zcela zjevně rozptyluje aerosoly v troposféře ve výšce mezi 10 a 12 kilometry a vytvářejí hustou clonu mraků. Záhadou je, že se tak děje ve vlhkosti vzduchu již od 30%, místo přirozeně potřebných 70%. Nejsou to ani kondenzační stopy, ani mraky. Podle vědců, aby toto bylo možné, se jedná o kovové soli rozmíchané v kapalině bez obsahu vodní páry. Dochází tak k obrovským změnám v atmosféře, kterou dýcháme a na které jsme životně závislí.


Chemtrails - Aerosolové zločiny

To je námětem Dokument Clifforda Carnicoma Chemtrails - Aerosolové zločiny, který Vám doporučujeme:

                                                   České titulky zapnete tlačítkem CC...

Slovo překladatele:
Rozsah této zločinecké aktivity je zarážející. Jsou napadeny tyto státy: Austrálie, Rakousko, Bělorusko, Belgie, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Kanada, Chorvatsko, Kypr, Česká republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Gruzie, Německo, Maďarsko, Island, Italie, Lotyšsko, Litva, Lucembursko, Holandsko, Nový Zéland, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rumunsko, Srbsko, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Turecko, Anglie, Ukrajina, Spojené státy americké. Tyto státy jsou bombardovány bakteriologickými a chemickými zbraněmi velice intenzivně.

V některých zemích jsou chemtrails hlášeny jen občas: Argentina, Brazilie, Chile, Japonsko, Mexiko, Panama, Peru. Je třeba zabránit těmto zločinům a zabránit válce, která má přijít ve jménu uchopení celosvětové vlády. Nelze jen nečinně přihlížet, protože se to týká každého z nás. Lidé probuďte se, protože situace je velice vážná!!!

Chemtrails - seznam napadených států

 

Zdroj: YouTube.com
Foto: Weboun.net
Článek převzat od: http://pravdu.cz/chemtrails/pilot-o-chemtrails-bezna-kondenzacni-stopa-do-minuty-zmizi

Archiv blogu

Facebook

Počet zobrazení Duhový svět