středa 5. prosince 2012

Co můžeme očekávat od začátků života ve vyšších sférách?


1. Přesun na lepší práci, která podporuje výraz toho, kým jste, vaše touhy a vaše poslání, což je v podstatě totéž.

2. Větší finanční hojnost, jakou jste nikdy předtím nezažili.

3. Většina vašich snů se naplní, a to snadno.

4. Přitáhnete si nového přítele/partnera, nebo vy a váš současný partner budete mít vztah založený na kamarádství, bez problematických sporů. Budete se vzájemně milovat, obdivovat a zbožňovat za to, kým jste, bez závislosti.

5. Budete se dále vyvíjet a spojíte se se svým „dvojčetem“, které je vaším úplným odrazem. Být s ním bude jako být se sebou samým, a pocítíte jednotu se Zdrojem, jako nikdy předtím.

6. Bude to, jako byste neměli o nic příliš starost, a že jakoby na ničem nezáleželo. Odstoupíte od starého bytí v dramatech a emocích.

7. Ztratíte zájem o arénu „New Age“ (Nového věku).

8. Budete vědět, že všechny vaše potřeby jsou naplněny, a že vždy budou naplněny.

9. Už nebudete mít touhu působit, aby se staly věci, něco „zkoušet“ nebo „opravovat“. Budete chápat a praktikovat „svolení“, „přijímání“, „bytí“ a „záměr“.


10. Nebudete se už zabývat mentálními a analytickými procesy. Budete se zabývat „cítěním“.
11. Nebudete se už starat o to, co si kdo myslí o vás nebo o něčem jiném.
12. Pochopíte, že neexistuje pravda a omyl, dobro a zlo, černé a bílé. Všechno prostě JE. Vlastně si uvědomíte, že nahoře je dole, vpravo je vlevo a správné je chybné!
13. Konečně si uvědomíte, že neexistuje temnota, pouze Světlo. Zdánlivý nedostatek světla bude jen proto, aby vytvořil kontrast a pobízel nás ke tvoření toho, v čem se cítíme opravdu dobře. Veškerá energie půjde vždy pouze stejným směrem a podporovat Světlo.
14. Budete ztrácet touhu číst knihy a shromažďovat další nové informace, protože nyní budete mnohem více napojeni na Zdroj a budete je moci získávat „přímo“, bytím, cítěním a „věděním“.
15. Vaše zdraví se zlepší a/nebo zažijete zázračné uzdravení z dlouhodobé fyzické nemoci.
16. Budete se dožadovat prostoty ve všech věcech, budete vyžadovat prosté postupy, mít prostá přání a velmi prostý životní styl, a v nich budete výborně prosperovat.
17. Začnete prožívat pomalé a volné tempo života, kde nebudete muset dělat nic, co doopravdy nechcete. Vše vám spadne do klína. Bude o vás pečováno, budete si vychutnávat, a budete vděčni za prosté věci v životě.
18. Budete si přát dělat jen to, co je vám vlastní, a nebudete už mít život plný pozemských „povinností“. Až bude dokončena většina čištění, budete zanecháni s čistým Já … zlatým nugetem vašeho božského výrazu. To bude vaším příspěvkem Novému světu.
19. Snadno budete zachycovat myšlenky, pocity, touhy a potřeby ostatních, protože se stanete empatickými/telepatickými.
20. Budete umět ovládat své emoce, své zážitky, a budete tvořit svůj svět svou myslí a záměrem bez pochybností a strachu, protože budete mít své Já pročištěno od všech lidských iluzí, a tomu jdou vlastní pouze čisté záměry pro nejvyšší dobro všech.
21. Vaše okolní prostředí bude na vás mít malý vliv. Nebudete si brát věci osobně. Nic nebude stát za to, abyste se tím znepokojovali.
22. Budete mít neuhasitelnou žízeň po kreativitě. Enormní množství energie, které vámi bude protékat, si bude žádat odtok. Při svém nadšeném tvoření se budete cítit jako doma a ve spojení se Zdrojem.
23. Budete se hodně smát a hodně věcí se vám bude zdát zábavných a legračních.
24. Budete mít zvýšenou lásku a soucit pro všechny živé věci. Budete také zažívat vyšší a častější stavy lásky a radosti.
25. Budete žít v tomto okamžiku, bez „denního plánování“. Věci se budou přirozeně rozvíjet den za dnem a okamžik za okamžikem. Všechen stres bude pryč.
26. Budete cítit neuvěřitelný mír, zřetelnou nepřítomnost strachu, a budete se cítit v bezpečí.
27. Vaše vnitřní dítě se jakoby ztratí (jeho problémy a rány).
28. Začnete chápat, jak je vše mezi sebou propojeno. Pochopíte, že chyby neexistují.
Článek převzat od : http://orgo-net.blogspot.com/2012/12/co-muzeme-ocekavat-od-zacatku-zivota-ve.html

Facebook

Počet zobrazení Duhový svět